Porcelænskroner også kaldet for Cerec Kroner
 

Porcelænskroner også kaldet for Cerec Kroner


 
 
 
 

 

 

Logo Østerbro Tandklinik

Totalprisen er fra 4900 til 5400 kr. for en porcelænskrone - minus tilskud fra Sygesikringen "danmark" på optil 2100 kr.

Ingen rejser til udlandet - Polen eller andre spændende steder - hvor der måske er nogen der taler lidt engelsk - vi taler alle dansk og bor i København.

Ingen ventetid på at der bliver lavet en porcelænskrone i Kina - vi sliber den ud her og nu på 10 minutter. I snit tager det 1,5 timer fra du kommer til du går herfra med en ny flot porcelænskrone. (Naturligvis skal du forinden besøge tandlægen og aftale hvad og hvornår du skal have det lavet).

Jeg har set på nettet: Metal keramikkrone, Porcelæns påbrændt krone (MK), Krone af ædelmetal med påbrændt porcelæn (PFM) - en jungle af halvkurante produkter fremstillet i Hong Kong, Polen eller lignende.

Det du får hos os er det man kalder for: Fuldkeramiske porcelænskroner - Cerec Kroner- den eneste type der er naturtro (de andre typer mangler dybdeglans grundet metalkerne - der med tiden kan ses ved tandkødet) – og så bliver kronen fremstillet medens du kigger på!

Ring nu til: 35 38 53 06Porcelænskroner

Her er en guldkrone erstattet af en Porcelænskrone.

Hos nogle af mine kollegaer ser jeg priser der er lavere en den jeg tilbyder - men de beregner ekstra for det ene og det andet - så jeg kan rolig sige at:

Vores Porcelænskroner er de billigste i den rigtige kvalitet på den korteste tid. Så kontakt Tandlægen på Østerbro i København.

På de følgende sider kan du læse om fordelene ved at benytte porcelæn - lidt om hvordan det foregår - om det store tilskud fra Sygesikringen danmark der gør det billigere og om hvor du finder os.