Porcelænskrone


 
 
 
 

 

Logo Østerbro Tandklinik

En typisk behandling kunne være:

  1. Du kommer til forundersøgelse i løbet af ugen
    (ring tlf.: 35 38 53 06 og aftal tid)
  2. Efter forundersøgelsen kommer du på det aftalte tidspunkt.
  3. Du bliver bedøvet.
  4. Når bedøvelsen virker - startes behandlingen.
  5. Efter ca. 1,5 time er Porcelænskronen på plads - og du kan nyde resten af din dag.

Vores computerstyrede porcelæns udslibningsmaskine - laver din porcelænskrone på 10 min.

Porcelænskrone slibe maskinen.

Og den lidt længere forklaring kommer her:

Vi har nu i mere end 20 år leveret Porcelænsindlæg. Teknologien er blevet videreudviklet og det er nu muligt at lave hele kroner der tidligere skulle igennem en tandtekniker.

Dvs. fra du sætter dig i stolen til din tand er helt færdig går der som regel ikke mere end 1½ time. Den nye teknologi giver endog mulighed for at lave selv mindre huller til konkurrencedygtige priser.

Porcelæn har mange fordele: Porcelæn "bindes" til tanden. Det betyder, at den naturlige tand styrkes. Porcelæn er slidstærkt. Det betyder, at resterne af den aktuelle tand og de andre tænder ikke slides unødigt (som det kan ses med plast)

Alle kan tåle porcelæn fordi: Porcelæn frigiver ikke metaljoner til kroppen som kviksølvplomber. Porcelæn frigiver ikke allergi- fremkaldende stoffer. Porcelæn er tandfarvet og farven ændrer sig aldrig. Et porcelænsindlæg laves på ét besøg.

Procedure for fremstilling af et porcelænsindlæg er: Den gamle fyldning fjernes. På porcelæns-computeren optages et tredimensionelt foto. På computeren designes indlægget. Computeren har en maskindel, der sliber et indlæg ud af en porcelænsblok i din tands farve. Det færdige indlæg passer som en puslespilsbrik præcist til det hul, der er i din tand. Indlægget og tanden behandles med bindemidler. Indlægget limes fast til. Højden tilpasses. Porcelænsindlægget pudses, så det er helt glat.